Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Muvafık maliyetli yangın kapıları, yangın güvenliği muhtevain kifayetli korumayı katkısızlayacak kalitede kapılardır. Bu kapılar, normal fiyatlarıyla biraşkın isim aracılığıyla tercih edilir. İşte akla yatkın maliyetli yangın kapıları hakkında bilmeniz gerekenler:

Bünyeda yangın çıkması halinde yalın ve duman yangın bapsı sayesinde özelliklerine ilişkilı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Cumhurbaşhunı Erdoğan'dan intihap sonrası hayat sermayeşması: Türk milleti mesajını vermiştir

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanların zorlamasız boşaltma olmalarını sağlar.

Isıyı eğlemek, dumanı denetleme kılmak ve yangını beslememek için yangın bapsına yangına dayanıklı kendiliğinden kapı kapatıcı ağırlıklmalıdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin kenarı düzen, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi sair yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı yangın kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem esenlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı Yangın Kapısı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page